Voetbalschool Piet van der Kuil

Met dank aan coach Menger!

Seizoensafsluiting 2016-2017
Seizoensafsluiting
Foto's 9-april-2017
9-apr-2017
Foto's 26-maart-2017
Foto's 26 maart 2017
Foto's 01-mei-2016
kuba toernooi bij vv IJmuiden

Foto's 27-sep-2015 FOTO'S EN VIDEO'S

Stichting ''Voetbalschool Piet van der Kuil''

De stichting is een voortzetting van de Voetbalschool van Piet van der Kuil welke in de huidige vorm alweer sinds 2001 bestaat. Zowel in de oude - als de huidige opzet staat voorop dat de Voetbalschool onafhankelijk van welke vereniging/Bvo dan ook functioneert. De spelertjes blijven gewoon lid van hun eigen vereniging en worden in een "uitdagende" omgeving in alle facetten van het voetbal onderwezen.

Om dit voor iedereen op een heldere en duidelijke manier vorm te geven is gekozen voor een stichtingstructuur. De Voetbalschool heeft met andere woorden geen winstoogmerk en de ontwikkeling van de talenten staat voorop. We bieden dus talenten de mogelijkheid om in een optimale omgeving met andere talenten te trainen.

De doelstelling van de Voetbalschool is dan ook even simpel als helder:

"Het geven van aanvullende voetbaltrainingen aan jonge bovengemiddeld getalenteerde voetballertjes in de leeftijdscategorie van 7 t/m 12 jaar (F t/m D) "

Om dit te bereiken hebben we sinds de oprichting van de stichting eind 2006 het volgende gedaan:

• Hoofdtrainer en vormgever is en blijft Piet van der Kuil
    • Uitdagende voetbalomgeving
    • Selectieve groep voetballertjes in de verschillende leeftijdscategorieŽn
    • Goede trainingsmaterialen voor zowel de voetballers als de trainers
    • Sterke groep trainers met uitstraling, opleiding en didactische kwaliteiten
    • Permanente educatie voor de trainers
    • Versterken van de binding met zowel de ouders als ook de verenigingen

Hoewel er dus geen winstoogmerk is en er niemand geld aan verdiend, worden er wel kosten gemaakt. Een deel van deze kosten wordt in de vorm van een tegemoetkoming van € 70,- door de ouders opgebracht. Het overige overgrote deel wordt door de sponsors betaald.

Een sportieve groet,

Stichting Voetbalschool Piet van der Kuil

Voetbalschool Piet van der Kuil KvK 34261 818 Rabobank Velsen eo IBAN NL30RABO0130983950

Tel 0629590382 Email Voetbalschool (info@svspietvanderkuil.nl)